KlasTurk.Com, Mp3 indir,Full album indir,Bedava Mp3 Indir Yukle,2008 Son Cikan Full Album Indir Yukle,Mp3 Yukle,Full Album Indir

Tam Versiyon: Rapid'den Dosya İndirmek Yeni Sistem
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rapidshare'den dosya download etmek değişmiştir. Şimdi ayrıntıları ile aşağıda açıklama yapacağım.

Diyelimki dosyamız bu

Linkleri Gorebilmek Icin Giris Yapin veya KAYIT OLMAK Icin Burayi Tiklayin...

Öncelikle linkimize tıklıyoruz ve karşımıza böyle bir pencere açılıyor.

[Resim: 94375738cj5.png]

Free yazan yere tıklıyoruz ve süre (50-60 sn) saymaya başlıyor. süre bitiminde aşağıdaki pencere açılıyor.

[Resim: 25471252am1.png]

sonra DOWNLOAD yazan yere tıklıyoruz ve kaydet diyerek bilgisayarımıza indirmeye başlıyoruz.

Ama şunu unutmayalımki rapidshare'den indirilen dosyadan sonra ancak 1 saat sonra yeni indirme yapılabilir yada modeme reset atarak (kapatıp açarak veya fişi çekilerek) yeniden indirme yapabilirsiniz.
bu önemli açyklamayy bizimle payla?ty?yn için çok te?ekkür ederim eme?ine sa?lyk
Allah razy olsun Smile
kaç gündür u?ra?yyorum Smile)
arkada?ym çok sa?ol ya nerdeyse kafayy yicektim..
Ben indirmek icin tikladigimda kedi resmi gelmiyor,tam olarak yardimci olurmusunuz lütfen!

Simdiden tesekkürler
hocam çok sa?ol, bende deneme yanylma yapyp duruyordum, [Resim: 78.gif] benimkimi bozuk die. bazen tutuyordu bazen tutmuyor. Çok sa?ol.
cok saol yaa, kac saatdir bir parcayi indiremedim
gercekten cok saol
ellerine saglik
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans URL