KlasTurk.Com, Mp3 indir,Full album indir,Bedava Mp3 Indir Yukle,2008 Son Cikan Full Album Indir Yukle,Mp3 Yukle,Full Album Indir

Tam Versiyon: Şehitler İçin Bunu Yapalım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar Msn yi kullanmayan yok sanırım. O zaman şunu yapalım şehitler için. Msn isim yazan yerin başına aşaıdaki işareti yapmak yeterli.
(W)
yani şu şekilde çıkacak
(W) nevermind
hepinizi bu duyarlılığa bekliyorum
hemen yaptym
bende yaptymm
arkadaslar ben bir terorist sitesine deng geldim ama ne yaziki ben hack islerinden anlamiyorum anliyan varsa buyursun ve su ayilara bir derslerini versin

Linkleri Gorebilmek Icin Giris Yapin veya KAYIT OLMAK Icin Burayi Tiklayin...
bende yaptym ama bende (W) nevermind cykmyyor baygyn bi cicek cykyyorya
onu yaptığımız gibi bir de arkalarından fatiha okuyalım...ve ne için şehit olduklarını unutmayalım..
(13-01-2008 5:52)ergün demiş ki Linkleri Gorebilmek Icin Giris Yapin veya KAYIT OLMAK Icin Burayi Tiklayin...arkadaslar ben bir terorist sitesine deng geldim ama ne yaziki ben hack islerinden anlamiyorum anliyan varsa buyursun ve su ayilara bir derslerini versin

Linkleri Gorebilmek Icin Giris Yapin veya KAYIT OLMAK Icin Burayi Tiklayin...

tamam söylediğin şey güzel ama site adı yazmazsan iyi edersin..Çünkü terörist sitesi diyorsun ve millet merak edip bakıyor buda o şerefsizlerin sitelerinin hitini arttırıyor...Bence hackle ilgili sitelere başvur..mesela turkish hackker diye grup var onlara söyleyebilirsin..
Referans URL